Loading...
About Us2018-10-24T22:45:26+00:00

Acest fapt reprezintă o onoare dar și o responsabilitate. Astfel, strategia de business este construită în jurul misiunii noastre de a duce mâncarea indiană cât mai aproape de oameni, și de a diversifica obiceiurile culinare și alimentare ale acestora.

În viziunea noastră, orice om care se află în proximitatea IndiVan și dorește să ia prânzul sau cina, poate servi un preparat indian la fel de ușor cum poate servi fast food.

Ne organizăm și desfășurăm activitatea în jurul a trei valori:

Igiena

Considerăm igiena a fi extrem de importantă într-o bucătărie, indiferent că este una fixă sau una mobilă. Din acest punct de vedere, ne preocupăm să păstrăm curățenia în furgonetă, creând astfel un mediu curat și igienic în care preparăm și servim mâncare oamenilor. De asemenea, menținem standardul și când vine vorba de igiena noastră, a celor care gătim și servim. Folosim echipament adecvat și acordăm atenție menținerii igienei personale.

Prospetime

Mâncarea și mâncatul sunt aspecte importante în viața oamenilor. Considerăm că acestea contribuie foarte mult la sănătate și la starea generală de bine, dar și la opusul acestora. Din acest motiv servim doar mâncare proaspăt gătită, pentru care folosim ingrediente fresh. Procesul nostru de gătire și servire a preparatelor este gândit astfel încât să nu depindem de ingrediente congelate sau prefierte pentru a ne atinge obiectivele de a servi mâncare gustoasă, într-un timp foarte scurt.

Experienta clientului

IndiVan a apărut din pasiunea pentru gătit și a reușit să formeze o echipă de oameni cu caracter, care își fac cu plăcere munca, aproape tot timpul. Aceste aspecte ne permit să gătim cu pasiune și să servim cu plăcere. Știm că oamenii se opresc la noi atât pentru o porție de mâncare atipică, dar mai ales pentru un moment de calitate, o experiență faină sau o interacțiune plăcută. Întotdeauna ne veți găsi glumind cu clienții, făcând presupuneri despre ce ar dori să comande, recomandând preparate, sau vorbind despre specificul mâncării indiene.

This website uses cookies and third party services. Ok