Loading...
Meniul IndiVan2018-10-30T11:18:08+00:00

MENIUL [F]ESTIVAL

Indian Reloaded

Conține pulpe de pui marinate peste noapte (în zeamă de lămâie, pudră de ardei kashmiri și tandoori masala) fripte pe plită și servite lâgă orez basmati de origine indiană și legume făcute la plită. Peste orez punem un sos masala făcut din roșii pasate, unt, ardei iute verde și ardei kashmiri, și mai multe condimente indiene.

Butter Masala

Acest preparat vegetarian conține bucățele de brânză în sos masala, servite lângă orez basmati de origine indiană. Peste punem coriandru proaspăt și recomandăm sos picant.

Onion Baji

Preparat vegan de stradă autentic – Chiftele din ceapă roșie tăiată julienne, făină de orez, făină de năut, semințe de coriandru zdrobite, semințe de leuștean, turmeric, pudră hing, chily verde. Le recomandăm cu sos picant sau sos de iaurt și pulpă de mango.

MENIUL DINAMIC

Meniul dinamic conține o varietate de curry-uri și supe gătite în regim slow-cooking. Pot fi picante, sau nepicante, cert este că respectă standarul calității impus de mâncarea indiană autentică.
Cu acest meniu mergem la evenimente private sau în locații în care parcăm truckul pentru mai mult de 5 zile.
Meniul dinamic poate fi customizat împreună cu clientul, în funcție de caracteristicile evenimentului și/sau de profilul participanților.
Detalii despre preparate, la cerere.

avada-cafe-logo-footer

This website uses cookies and third party services. Ok